lunes, 13 de octubre de 2008

Porque recogemos firmas

NOTA INFORMATIVA
octubre de 2008

L’AMPA DE L’IES VILANOVA DEL VALLÈS CONTRA L’INCOMPLIMENT DE LA GENERALITAT EN LA REALITZACIÓ DE LES OBRES DE L’EDIFICI DEL INSTITUT.

La Associació de Mares i Pares del Institut d’Ensenyament Secundari de Vilanova del Vallès indignada per la paralització, per part de la Generalitat de Catalunya, del procés d’aprovació de l’expedient d’execució de les obres de construcció de l’Institut.

Després de nombroses gestions i reunions realitzades des de la posta en funcionament del centre amb el delegat territorial d’Educació, Josep M. Fernández Corominas, a més d’altres responsables polítics i tècnics del Departament d’Educació de la Generalitat, així com també amb representats dels Ajuntaments de Vilanova del Vallès i de Vallromanes, només s’ha aconseguit la instal·lació de més mòduls per al curs que tot just ha començat i la previsió de nous per al curs 2009-2010. Aquest darrer és el curs en què els alumnes estrenarien el “promès” nou Institut.

Cal destacar que cap centre escolar construït amb instal·lacions modulars compta amb les dotacions obligatòries, per part de la Generalitat, de tecnologia, laboratori, música, informàtica i biblioteca, i tampoc compta amb cap instal·lació esportiva . Tot això representa una baixa qualitat de l’ensenyament, i la discriminació respecte de l’ensenyament que s’imparteix a un centre de construcció definitiva.

Els alumnes de Vilanova i de Vallromanes acabaran els seus estudis secundaris i, possiblement, de batxillerat sense les dotacions bàsiques per a la seva formació i per al seu desenvolupament professional futur.

A més, passaran com a mínim els quatre cursos de secundària “gaudint” les seves hores d’esbarjo en un pati cada curs més petit, a causa de la col·locació de més mòduls prefabricats.

L’IES Vilanova del Vallès és un centre de nova creació. Aquest mes de setembre ha estrenat el seu segon curs. El centre va ser presentat a les famílies el mes de juny de 2007, el qual iniciava, provisionalment, el seu funcionament en mòduls prefabricats fins l’acabament de les obres de l’edifici definitiu previst per a l’inici del curs 2009-2010.

L’AMPA de l’IES Vilanova del Vallès espera en benefici just pels alumnes que aquest edifici sigui realitat per al curs que va ser promès i no més tard.

Vilanova del Vallès / Vallromanes, octubre de 2008

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ara si que sembla que això funciona...

Anónimo dijo...

Com és que la premsa "gran" no vol saber res d'aquesta mena de notícies i només tenim un petit espai a la premsa comarcal. Sort que som de comarques!!!

Avui el diari Avui m'ha tornat a donar llargues amb el tema, el Periódico, i La Vanguardia també ho han fet.

La premsa jerarquitza les notícies com si fos un espectacle, i és clar així mai no podrem treure el cap en un mitjà nacional.

Be, ens queden les cartes al director...